speelnatuur tiengemeten @natuurmonumenten
Uitjes

Speelnatuur Tiengemeten van OERRR

  • Spelen op een echt eiland
  • Ruige speelnatuur met veel modder
  • Bereikbaar met de pont
  • Avontuurlijk uitje
  • Koelmetkids tip!
  • Locatie: Tiengemeten, Zuid Holland

Speelnatuur Tiengemeten

Vindt je kind blubber, modder, water en bouwen leuk dan is dit de plek voor een geslaagd dagje uit! Je kan hier vlotten en hutten bouwen, dwalen in het doolhof, ploeteren door de modder, dammen bouwen en nog veel meer. In deze 4,5 hectare grote speelnatuur van OERRR verveel je je geen moment. Maar ook aan de kleintjes is gedacht zij kunnen veilig spelen op het Ukkie-eiland bij de schildpadfontein en in het ploeterbeekje. En aan het eind van de dag spoel je de kinderen weer schoon onder de douche en neem je de pont weer terug naar het vaste land.

Pannenkoeken bij Hèlène

Naast de speelnatuur vind je het pannenkoekenrestaurant Pannenkoeken bij Hèlène. In dit restaurant kun je terecht voor pannenkoeken maar ook voor andere lekkernijen. En al dit lekkers mag je meenemen naar het terras van de speelnatuur. Dat is handig!

Tiengemeten

Tiengemeten is een echt eiland, en wel het kleinste bewoonde eiland van Nederland! Het ligt in Zuid Holland op een steenworp afstand van de randstad. Het is 7 km lang en 2 km breed en wordt beheerd door Natuurmonumenten. Je vind er ongerepte wildernis en ouderwets platteland. Je kan er alleen komen met de natuurmonumenten pont.

Praktische info speelnatuur Tiengemeten

Adres: Tiengemeten 19, 3284 BE Zuid-Beijerland

Website Natuurmonumenten Tiengemeten

Tip: als je lid bent van natuurmonumenten krijg je korting op entree en pont tickets.