Speelfabriek knutselen
Uitjes

De Speelfabriek in Rotterdam, TIP!

  • Super leuke speelwerkplaats
  • Ontdekken, knutselen en bouwen
  • Pas op de kids willen nooit meer naar huis!
  • Doe-uitje
  • Koelmetkids tip!
  • Locatie: Rotterdam, Zuid Holland

De Speelfabriek

De Speelfabriek is een speelwerkplaats voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Een plek waar je zelf dingen kunt maken! En bijna alles mag je ook mee naar huis nemen.

Wedstrijdjes racen met eigen gefabriceerde race-auto’s, tekeningen maken zoals de zandtovenaar, zeep maken, met de vliegbuizen spelen, knikkerbanen aanleggen, je zelfgemaakte boot uittesten, een milkshake fietsen, frieten bakken en een ansichtkaart maken om ook opa en oma te laten weten dat het leuk was. En nog veel meer…

Help de kids willen niet meer naar huis

Wat is hier veel leuks te doen voor kids! De ruimte is niet groot en daardoor heel overzichtelijk. Je kan ze helemaal vrij laten om te gaan en staan waar ze maar willen, ze kunnen zelf op ontdekkingstocht gaan en van alles maken en creëren. Neem zelf plaats op de bank met een gratis kopje koffie of bouw ook mee aan vliegsels, knikkerbanen en auto’s. En bij de kinder prijs inbegrepen zit een eet muntje hiervoor kan je een appelflap maken, zelf friet of een milkshake fietsen. En je bent vrij om je eigen eten en drinken mee te nemen maar anders zijn er ook kleine versnaperingen verkrijgbaar zoals een zakje chips of een tosti.

De jongens (4 en 6 jaar oud) hebben hier echt urenlang gespeeld tot de speelfabriek ging sluiten. Met tassen vol zelfgebouwde auto’s, boten, vliegsels, zeepjes en andere creaties gingen we op huis aan. Echt een uitje om te onthouden. En de kids die maken al plannen om hier hun kinderfeest te vieren want dan mag je zelf patat maken met een heus aardappelkanon!!!

Praktische info De Speelfabriek

Adres: Glashaven 46, Rotterdam

Website De Speelfabriek

Zelf met hot glue knutselen bij de speelfabriek.
Zelf met hot glue knutselen en plakken.
Auto bouwen en testen op racebaan
Maak je eigen auto en test op de racebaan wie het snelste is.
Zelf huisjes metselen bij de speelfabriek
Metsel je eigen fantasiehuisje
Maak een brief op de ouderwetse typemachine.
Dammen bouwen in een bad.
De zandtafel om zelf ook een keer een zandtovenaar te kunnen zijn.
Vliegsels maken bij de speelfabriek
Let it fly!!!
Knutselen met restafval.